Pitate se gdje potražiti svoj prvi posao i kako povećati šanse da ga dobijete?

Jeste li znali da je u 2013. godini na portalu MojPosao do mjeseca rujna objavljeno stotinjak oglasa za pripravnike, i to gotovo u svim kategorijama zanimanja? Pripravnici su se najviše zapošljavali u Prodaji (Trgovini), IT-u i telekomunikacijama te Turizmu i ugostiteljstvu.

Sigurno će vas obradovati činjenica da su se najviše tražili pripravnici s visokom stručnom spremom (koja je kao uvjet  navedena u 58% oglasa). S obzirom da su od ostalih znanja, uz neizostavan rad na računalu, poslodavci najčešće tražili poznavanje  stranih jezika (prvenstveno engleskog) možda je sada pravi trenutak da osvježite znanje u nekoj od zagrebačkih škola stranih jezika?

Nema razloga da prilikom odabira tečaja nešto i uštedite, stoga izdvajamo nekoliko ponuda s portala EduCentar, gdje  online prijavom ostvarujete dodatne popuste:

–          Angla – Škola stranih jezika upisuje tečajevi općeg engleskog jezika, od početnog do naprednog  (A1 – C2) stupnja. Stručni profesori, grupe do 8 polaznika, ugodno i poticajno ozračje dobar su razlog da Anglu uključite u svoj ‘uži izbor’.

–          Ako karijeru želite započeti u turizmu, Littera Nova održava  intenzivne tečajeve stranog jezika za rad u turizmu na kojima ćete savladati stručne termine. Uključeni su njemački, engleski, talijanski, španjolski i ruski jezik.

–          Tražite li odgovarajući program poslovnog stranog jezika, tada je rješenje West End centar stranih jezika. Programi se tematski prilagođavaju potrebama polaznika. Po završetku tečaja izdaju se certifikati skale A1 – C1 u skladu s europskom jezičnom mapom.

Na svaki pripravnički posao u prosjeku se prijavljuje 82 kandidata. Svakoj mladoj osobi u interesu je biti onaj kandidat koji će oduševiti svog budućeg poslodavca izvrsnim poznavanjem stranih jezika. Treba li vam pomoć u odabiru i usporedbi tečajeva i njihovih cijena, portal EduCentar dobro je mjesto za prvi korak na putu do uspjeha.