ZIMO Digital nastavlja sa širenjem svog poslovanja

Hrvatska IT kompanija pokrenula novi web s viralnim sadržajem – FollowNshare

Nakon vrlo uspješnog ZIMO portala, koji iz mjeseca u mjesec bilježi sve veći rast i čitanost te preuzimanja portala FBHrvatska.com, ZIMO Digital je ovih dana pokrenuo i novi web koji se bavi viralnim sadržajem – FollowNshare – što je inovacija na domaćem tržištu.

“Danas, u vrijeme kada se kreira više sadržaja nego ikad prije u povijesti, počela je borba za mjesto na Facebookovom newsfeedu koji svako malo smanjuje doseg fanova u svrhu zarade. Osim što se na newsfeed može probiti pokoja kvalitetna vijest, viralni sadržaj je sve prisutniji na mjestu gdje najviše provodimo svoje vrijeme, a to je Facebook.”, istaknuo je direktor ZIMO Digitala Saša Fišter.

FollowNshare je mjesto gdje se može pronaći sadržaj koji će zainteresirane dirnuti, nasmijati, a ponekad i natjerati da pustite suzu te na kraju potaknuti da na dijeljenje dalje s ostalim prijateljima i poznanicima.

“Čim posjetite www.follownshare.com primijetit ćete naslove koji vas jednostavno mame da kliknete na njih i tu nema ničeg loše. Naslovi su danas važniji nego ikad, stoga im mi posvećujemo puno pažnje, jer ako imate najbolju priču i nitko ne klikne na nju, onda vaša priča uzaludno stoji na webu.”, dodaje Fišter.

U samo nekoliko dana, FollowNshare već je dokazao da viralni sadržaj funkcionira. ZIMO Digital i dalje dokazuje svoju inovativnost u praćenju medijskih trendova te se prilagođava sve zahtjevnijem globalnom IT tržištu.

4d2d62f87b016a0c61bc1de3c488706d