Želite li postati novim članom jedne od najboljih PR ekipa u regiji i šire – Ako ste osoba koja želi svojim predanim i odgovornim radom pridonositi uspjehu našeg tima te se profesionalno razvijati, javite nam se jer tražimo:

  • Stručnjaka za digitalni marketing (ž/m)
  • Mlađeg savjetnika s iskustvom (ž/m)
  • Savjetnik za odnose s javnošću (ž/m)

Oglas za posao – stručnjak za digitalni marketing

capture

Odlični ste u marketingu na društvenim mrežama, razumijete se u SEO i baratate Google alatima? Ako ste uz to željni novih izazova i edukacije, kako sebe, tako i drugih – evo vam prilike za postati – stručnjak za digitalni marketing u Manjguri.

Svoju molbu i životopis pošaljite s punim povjerenjem na e-mail: posao(at)manjgura.hr, uz naznaku u nazivu maila – Natječaj za digitalca, najkasnije do 15. listopada 2016.

 

Oglas za posao – mlađi savjetnik s iskustvom

instagram

Imate li već nešto vrijednog iskustva u PR- u i medijima, a želite još brže učiti i napredovati, imate priliku postati – mlađi savjetnik za odnose s javnošću u Manjguri.

Naša već uhodana i iskusna postava treba pojačanje u mladim, perspektivnim i produktivnim snagama željnim izazova, koji upravo u Manjguri žele u potpunosti stasati – iskustvo potvrđuje da smo prava adresa za takve ambicije.

Nudimo priliku za dinamičan i osebujan posao, uz podršku starijih kolega koji svoja iskustva rado prenose na nove generacije.

Svoju molbu i životopis pošaljite s punim povjerenjem na e-mail: posao(at)manjgura.hr, uz naznaku u nazivu maila – Natječaj je otvoren do 15. listopada 2016.

Čitaj pažljivo i javljaj se na ovaj oglas samo ako imaš pet i više godina iskustva u odnosima s javnošću.

Savjetnik za odnose s javnošću u agenciji Manjgura, evo prilike da osvojite naša srca i povjerenje iskustvom, ali i novim idejama u području komunikacijskog menadžmenta.

Naš tim pojačan je mladim snagama, a sada trebamo i Savjetnika za odnose s javnošću, osobu s iskustvom, koja se upravo u Manjguri želi okušati u novim izazovima.

Nagrada koja Vas čeka… više 

Svoju molbu i životopis pošaljite s punim povjerenjem na e-mail: posao(at)manjgura.hr, uz naznaku u nazivu maila – Natječaj je otvoren do 15. listopada 2016.