Sudionica akademije je i Bernaysovka Ana Marić koja će tijekom projekta usvojiti dodatna znanja te imati priliku zaposliti se u jednoj od vodećih medijskih kompanija u ovom dijelu Europe.

Dvadeset najboljih studenata koji su prošli selekcijski proces, među kojima su i Bernaysovci, dobili su priliku steći praktična znanja kroz interaktivna predavanja iskusnih stručnjaka, posjete i rad u odjelima Styrije, najveće jedne od najvećih medijskih kompanija u ovome dijelu Europe. Završetak akademije rezerviran je za timski rad polaznika na aktualnom poslovnom projektu Styria Grupe, pri čemu će studenti dobiti priliku Styrijinim stručnjacima predstaviti vlastite ideje te iskusiti praktični rad u velikoj kompaniji.

Među ovogodišnjim polaznicima je i studentica Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment Ana Marić koja će svoja znanja stečena na predavanjima i tijekom prakse zasigurno dodatno obogatiti surađujući s iskusnim stručnjacima jedne od vodećih medijskih kompanija u ovome dijelu Europe. Osim što će Bernaysovka Ana imati priliku razviti svoju kreativnost kreativnost, Styria:SCOOL Bernaysovoj je studentici i odlična prilika za dobivanje dodatnog poslovnog iskustva. Prva se akademija održala ujesen 2012. godine, i od tada se redovito održava jednom godišnje.

Podijeli objavu
Prethodni članakPriopćenje GONG-a – Ususret izborima – Neka građani odluče slobodnom voljom na poštenim izborima
Sljedeći članakPredstavljen program 9.Weekend Media Festivala!
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.