Photo:Zdenko Duka - Grgur Zucko /PIXSELL

HND je vrlo neugodno iznenađen kaznenom prijavom za klevetu koju su protiv novinara Ernesta Marinkovića DORH-u uputili Lea Stoiljković-Medved, šefica PR službe riječkog gradonačelnika i njen suprug Zoran Medved.

Marinković riskira kaznu po izmijenjenom Kaznenom zakonu samo zato jer je izvijestio o sumnjama vijećnika Hrvoja Burića da je marketinška agencija kojoj je Medved suvlasnik poslovala s Gradom.

Vezani članci:

hnd     index

Podijeli objavu
Prethodni članakOni su probali, pogledajte kako izgleda biti tjedan dana bez Interneta
Sljedeći članakPotraga za poslom i promjene u načinu potrage
Poslovni dnevnik: Vodeći poslovni medijski brend u Hrvatskoj. Poslovni dnevnik je izvor svih najvažnijih poslovnih informacija za vodeće ljude gospodarstva i politike u Hrvatskoj. Glavna tematska težišta ovog lista koji od ožujka 2004. izlazi pet puta tjedno razvojni su procesi na tržištima, aktualni gospodarski događaji, važna zbivanja u svjetskom gospodarstvu kao i sva pitanja koja se tiču razvoja hrvatskog gospodarstva. Čitaju ga mali i srednji poduzetnici, obrtnici, menadžeri u velikim tvrtkama i čelnici najvećih poslovnih sustava u zemlji, svi oni koji svojim trudom i kreativnošću stvaraju nove vrijednosti i nova radna mjesta. Osim u tiskanom izdanju, Poslovni dnevnik drži uvjerljivu lidersku poziciju među hrvatskim poslovnim portalima te na adresi www.poslovni.hr iz minute u minutu prati događaje iz zemlje, regije i svijeta. Sinergijom tiska i weba Poslovni dnevnik ispunjava svoju misiju i postaje referentna točka okupljanja hrvatske poslovne zajednice. Web:poslovni.hr