NIJANSE SIVE VIŠE NISU U MODI, VRIJEME JE ZA PURPLE NATION

PurpleNation namijenjen je svima koji ne vjeruju da se život sastoji od nijansi sive, ali i za optimiste, pozitivce, partijanere i vječne istraživače novih izazova. 

Zagrebački Cvjetni trg danas je bio mjesto na kojem su dominirale boje, na kojem su srušeni stereotipi o nijansama sive i na kojem je ljubičasta zavladala u neprekidnoj igri proljetnih boja. Nove boje i okusi dočekali su priliku da se pokažu svijetu, a vječni istraživači i ljubitelji novih izazova konačno su došli na svoje. Pokret pod nazivom #‎PurpleNation‬ poziva na borbu protiv sivila kroz sve nijanse ljubičaste.  PurpleNation novi je hit – za optimiste, pozitivce, ali i poziv za sve one kojima je dosta dosade.

A dosadno nikako nije bilo mnogim prolaznicima koji nisu mogli odoljeti iskušenju da zarone u PurpleNation viziju i dožive novo, nezaboravno iskustvo. Tako su se ovoj osvježavajućoj priči koja priziva proljeće pridružili i Marija Borić, Boris Banović, BabyDooks, Andrea Andrassy, Neven Ciganović, Petra Kurtela, Anita Dujić i Aleksandra Dojčinović, te uvijek vesela i kreativna Iva Šulentić. Obilje smijeha, dobrog plesa i pjevačkih avantura razigralo je Cvjetni trg, a dobra se atmosfera raširila dalje, zagrebačkim ulicama.

PurpleNationje sjajna prilika svima da krenu ususret novim iskušenjima, neprekidno uživajući u revolucionarnim okusima i doživljajima. Prepuštajući se ljubičastim tonovima, stvorite nove mogućnosti  i zaputite se na putovanje koje nikako ne želite propustiti.

Foto: John Pavlish