Predavanje na kolegiju „Komunikacijski menadžment“ dekana Bernaysa mr. sc. Damira Juge bilo je ujedno i posljednje predavanje studentima pete godine koji se sad mogu posvetiti diplomskom radu.

Prva generacija Bernaysovih studenata diplomskog studija “Odnosi s javnostima” upisala je studij u akademskoj godini 2013./2014., a dvoje studenata je dobilo dvogodišnje stipendije ukupne vrijednosti 110 000 kn. Tijekom tri semestra studenti su odslušali 21 kolegij iz područja komunikologije te internih i eksternih odnosa s javnošću, metoda istraživanja, psihologije, marketinga, društveno odgovornog poslovanja, lobiranja, političkih kampanja, poslovnog engleskog jezika te prava i etike, a u nastavi je sudjelovalo više od 40 profesora i praktičara iz odnosa s javnošću i marketinga koji su studentima prenijeli teorijsko i praktično znanje.

Nakon zimskih ispitnih rokova studente u ljetnom semestru očekuju skupne i individualne konzultacije s mentorima, provođenje istraživanja, postavljanje ciljeva i hipoteza te pisanje i, u konačnici, obrana diplomskog rada. Studenti su do sad odradili praksu u jednoj ili više PR ili marketinških agencija, a tijekom ljetnog semestra akademske godine 2014./2015. nastavit će s nadogradnjom svog praktičnog znanja. Pojedini su Bernaysovci su se tijekom prošlogodišnjeg ljetnog semestra odlučili i na odlazak u nekoliko agencija što im je naposljetku i osiguralo posao u struci te danas uspješno kombiniraju akademski i profesionalni život.

Podijeli objavu
Prethodni članakSigurnost prometa u 2014.: Nastavlja se trend smanjenja broja poginulih
Sljedeći članak[POSAO] INmusic festival traži suradnika/cu u odnosima s javnošću
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.