Iako je rok za pretprijavne cijene istekao 18. siječnja, PRO.PR spreman je ponuditi članovima HUOJ-a istu cijenu (525,00 € + PDV) ako se za sudjelovanje na PRO.PR konferenciji u Sarajevu prijave do 31. siječnja 2014!

Program PRO.PR konferencije, koja će se održati od 26. do 29. ožujka 2014. u Sarajevu, možete preuzeti ovdje, kao i prijavnicu.

Kako biste i ove godine ostali u dodiru s najnovijim trendovima iz svijeta komunikacijskog menadžmenta, organizacijski odbor PRO.PR konferencije pripremio je bogati trodnevni edukacijski program u okviru kojeg će ugledni svjetski i regionalni stručnjaci s vama podijeliti svoja bogata radna iskustva i primjere iz prakse, ali vas i upoznati s najnovijim metodama uspješnog komuniciranja.

U Sarajevu vas očekuju predavanja 13 renomiranih stručnjaka te tri panel diskusije na kojima će sudjelovati predstavnici državnih tijela, privatnih kompanija, medija i nevladinih organizacija. Po dobrom starom običaju, sukladno motu Povezivanja u pokretu, program PRO.PR konferencije i ove godine omogućuje i sudjelovanje u popratnim sadržajima, poput sudjelovanja na svečanosti dodjele priznanja PRO.PR Awards, koja će se održati 28. ožujka 2014. godine.

U cijenu je uključen i hotelski smještaj (puni pansion) u Olimpijskom hotelu Holiday Inn.

Više informacija na www.pro-pr.com

Podijeli objavu
Prethodni članak[NAJAVA RADIONICE] Moć glasa u javnom nastupu
Sljedeći članak‘Bandić svjesno ignorira pravila javnog nastupanja’
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.