Od 23. do 26. rujna na Weekend Media Festivalu očekuje vas uobičajeno bogat i raznolik program. 

Native oglašavanje uzima sve više maha u marketinškoj i PR praksi korporacija i medija. Ugrožava li se time vjerodostojnost odnosa s javnošću i gubi li se potreba za “posrednicima”, odnosno komunikacijskim stručnjacima, koji nastoje privući medijsku pozornost, ispričati dobru priču i graditi dvosmjerne odnose s javnošću. Uostalom, gdje je danas granica između PR-a i marketinga? Je li naše tržište spremno za dvosmjerne simetrične odnose s javnošću ili se zadovoljavamo brojem medijskih objava? Kako upravljati odnosima s javnošću u vremenu fake newsa, digitalizacije i globalizacije?

Na panelu PR je mrtav. Živio PR! razgovaraju Mario Aunedi Medek Hrvatska udruga za odnose s javnošću – HUOJ, Berislav Jelinić – Nacional News Magazin, Borislav Miljanović – Represent Communications, Melita Župevc – Pristop i Tomislav Krasnec – dopisnik Večernji list uz moderatora Marija Petrovića – CEO Millenium promocija i Edward Bernays University College.

Za članove HUOJ-a osiguran je popust na kotizaciju. Popust vrijedi do početka festivala i svi članovi imaju pravo na Early bird cijenu 2. (2448+pdv/ 328€+pdv).

Popust možete ostvariti ispunjavanjem prijavnice na webu WMF-a webu ili se javite na info@weekendmediafestival.com . 

Podijeli objavu
Prethodni članakPoznata najzvučnija imena 14. Weekend Media Festivala
Sljedeći članakAEM: Održana međunarodna znanstvena konferencija Komentari, govor mržnje, dezinformacije i regulacija javne komunikacije
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.