Sigurno ste se bezbroj puta našli u situaciji da morate prezentirati sebe ili proizvode i usluge koje nudite. Pri tome ste ostavili određeni dojam na sugovornike, a dugoročno gledano, takve prezentacije utječu na vaš imidž. Ako niste zadovoljni svojim predstavljanjem ili prezentacijama, pozivamo vas da usavršite vještine u Vedroj kući znanja.

Na webinaru ćemo proći kroz sljedeće teme:

uspješna prezentacija na sastancima
 kako “prodati” sebe i svoje vještine
 tajne uspješne samopromocije
 kako kreirati vlastitu konkurentsku prednost
 kako “biti svoj” u teškim poslovnim situacijama
 asertivnost u komunikaciji s teškim ljudima
 uspješno rješavanje konfliktnih situacija
 uspješan prvi dojam
 postavljanje ciljeva i izgradnja plana karijere

Otkrijte kakav imidž želite širiti i što želite postati te prepoznajete li osobe koje su već onakve kakvim vi želite biti. Analizirajte način na koji te osobe razmišljaju, rade ili razgovaraju te razmislite na koji način možete usvojiti pozitivne navike i na njih skrenuti pozornost drugih. Razmislite o sebi kao ponudi na tržištu. Svaka ponuda dolazi u određenom pakiranju pa tako i mi kao osobe. Ipak, pakiranje ne znači ništa ukoliko sadržaj ne podržava ono što želite „prodati“.

Ne zaboravite da svakodnevno na tisuće ljudi pokušava predstaviti ono što i vi. Zadržite jedinstvenost, ali uskladite svoje ponašanje u skladu s potrebama tržišta!

Termin održavanja: subota, 15. studenog 2014. od 10.00 do 11.30
Rok za prijavu i uplatu: 14. studenog 2014.
Predavačica: Mr. sc. Elvira Mlivić Budeš
Kotizacija za webinar: 30 kuna (24 kune + PDV)

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr
Sudionici će na e-mail primiti obavijest o linku preko kojeg će pristupiti webinaru (pola sata prije održavanja)
IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Podijeli objavu
Prethodni članakAgencija Bruketa&Žinić OM promijenila je ime u Brketa&Žbunić OM!
Sljedeći članakIz medija o medijima – listopad 2014
Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je konzultantica za razvoj poslovnih vještina u Filaksu, voditeljica Katedre za ekonomiju i predavačica marketinških kolegija na Visokom učilištu Algebra. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Nakon pozicija u srednjem menadžmentu različitih organizacija, odlučuje se za poduzetničku avanturu i već 15 godina uspješno vodi dvije organizacije. Autorica je brojnih priručnika, kolumnistica u časopisima i na portalima. Vjeruje da svatko može postati ono za čim čezne. Nije joj cilj postati uzor ili primjer, već koristan putokaz na putu prema uspjehu.