Vrijeme je za event posvećen event industriji – Eventfest

Kreiran je event koji će na jednom mjestu okupiti zaljubljenike event industrije

 

Organizatori evenata u Hrvatskoj ove godine dobivaju priliku okupiti se na jednom mjestu te razgovarati o aktualnim izazovima, problemima i rješenjima u event industriji, ali i razmjenjivati iskustva.

eventfest je prvi event posvećen event industriji kojim se nastoji okupiti praktičare u event industriji, povezane industrije (marketinške i PR agencije) te sve one koji dijele ljubav prema organizaciji evenata. Kroz dva dana, eventfest će okupiti industriju na jednome mjestu te omogućiti povezivanje i populariziranje event industrije u Hrvatskoj te međusobno dijeljenje iskustava s kojima se organizatori evenata susreću u praksi.

Riječ je o eventu koji nudi širok pogled na situaciju u event industriji te na jednome mjestu spaja organizatore, dobavljače, medije i sponzore događaja – ruku pod ruku sa svojim iskustvima. Događaj otvara vrata novim suradnjama, obnavlja poznanstva i pronalazi partnerstva.

eventfest je zamišljen kao dvodnevni događaj koji će kroz dva dana obuhvatiti dodjelu nagrade za najbolji event 2021., predavanja, radionice, panele, 1ON1 i debate iz područja event industrije. Teme eventa biti će usko vezane za event industriju pa će se tako u programu moći pronaći teme poput: od ideje do realizacije, brendiranje eventa, marketinške i PR aktivnosti evenata, organizacija i planiranje vjenčanja, organizacije teambuildinga, targetiranje ciljne publike, kako se istaknuti od konkurencije, održivi eventi, virtualni vs hibridni eventi, budžetiranje evenata i praćenje troškova, kako organizirati sajam, franšizni eventi, kako organizirati festival….

Cilj je potaknuti interakciju među event agencijama i rješavati aktualne probleme i izazove s kojima se event industrija susreće. “Nakon dvije godine pandemijskog zimskog sna, event industrija se budi. Rastemo i bujamo u novootvorenim mogućnostima i otvorena srca ulazimo u nove projekte. Zato sam sretna što ću i o njima moći nešto ispričati na ovogodišnjem eventfestu”, rekla nam je Damjana Domanovac, organizatorica Place2Go međunarodnog sajma turizma.

Po završetku prvog dana eventfesta (19. svibnja) organizatori su pripremili i networking-event-party koji će omogućiti dodatno umrežavanje.

Novosti o eventu dostupne su na službenom webu te na društvenim mrežama: LinkedIn, Instagram.

PROGRAM