Putovali smo Hrvatskom s namjerom da svijetu otkrijemo njene njemu nepoznate ljepote. Izabrali smo neke od njih i rekli bismo da su ovo neke nama najdraže. Ako ste blizu, posjetite ih ovo ljeto. Ili ih barem podijelite na društvenim mrežama. Nabrajamo ih, ali samo redosljedom do juga.

1. Grad Osijek i rijeka Drava – Na taj dan bila je predivno plava pa ćemo je nazvati: Nebo u Dravi.

2. Snimano nakon dana čokolade u Waldingeru. Medvedgrad i pogled na Zagreb – Snimanje prvog dana Discover Croatia – Exploring Route serijala, završilo je upravo ovdje.  Pogled na Zagreb uvijek je zanosan.

3. Kanjon rijeke Like – Neka vas odvede do vidikovca Ploče i spustite u Samograd. Pećinski Park Grabovača tijekom ljeta se najljepše zeleni.

4. Kanjon rijeke Krke – Nekoliko puta nas je put naveo u Šibensko-kninsku županiju. Krka, rijeka oko koje je sagrađeno nekoliko tvrđava, točnije

11.Snimili smo pet.

5. Ključica – Koliko god se puta vratili, prizor je jednako nevjerovatan. Nedaleko od Drniša, u kanjonu rijeke Čikole. U tišini se nalazi tvrđava Ključica.

6. Skradinski buk Dosta vam je objašnjavanja po ovoj vrućini. Razumjet ćete samo aaaaa…

7. Tvrđava Sv. Mihovila – Otvorena prošlog ljeta, osvojila svoju prvu nagradu, ugostila mnoge predstave i događanja, Sv. Mihovil jedna je od četiri šibenske

8. Split, Marjan – Naša priča o Splitu započela je s Dioklecijanom i njegovom taštinom, a završila na Marjanu. Kako god okreneš, to je zaista predivan

9. Biokovo Eye – Ako znate za “the eye“,  trebali biste znati i za ovo. Naravno da “gleda”, ali predivnu makarsku rivijeru.:)

10. Zivogošće, Makarska Rivijera – Kako je to izgledalo odozgo znat će Brazilac Marcio. Makarska rivijera, poznata po predivnim plažama bila je i naš domaćin, ali ne samo iz zraka.

11. Dubrovačke zidine – Znate i sami da je postojao i prije “Game of Thrones”. I mi smo tamo snimali.

 

 

Vezani članci: 

 

 

Vrijeme je pokazalo kako komunikacija isključivo kroz tiskane materijale ne doseže do zacrtanog cilja. Tako je Touristar narasao u Touristar TV i zatim u projekt koji su podržale brojne turističke zajednice diljem Hrvatske.

Već treću godinu za redom TouristarTV snima online dokumnetarac Discover Croatia, koji je prve sezone bio na temu Exploring Route, a druge Legends of Croatia. 2015. godine snimljena je i prva epizoda dokumentarca Centuries-old Tales – Priča o Pelinkovcu.

Touristar ie zaštićena marka tvrtke Dhar media.

 

turistar tv