Naša studentica Valentina Pavlović ovogodišnja je ‘Mlada nada’ Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Izuzetno smo ponosni na sva postignuća naših studenata, a posebno kada ih struka dodatno potvrdi.

Rad naše studentice Valentine pod mentorstvom naše profesorice Stane Odak Krasić ove godine proglašen je najboljim završnim radom Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Valentina je u svom radu analizirala verbalnu komunikaciju pobjedničkih govora posljednja tri predsjednika Republike Hrvatske, a o svom postignuću nam je podijelila i dojmove:

Ponajprije bih čestitala dobitnicima, finalistima i svim prijavljenima. Kakav klišej bi bio reći da uopće nisam očekivala, no uistinu nisam. Prekrasan je osjećaj dobiti priznanje za nešto što si napravio svesrdno i s punim zadovoljstvom. Zahvalila bih se svojoj mentorici na usmjeravanju i podršci, mojim najboljim prijateljima na svijetu i cijeloj svojoj obitelji jer bez svih njih tko zna bi li postojalo ijedno moje slovo ijednog rada.

Ove godine ukupno troje VERN’ovaca plasiralo se u finale studentske nagrade „Mlada nada“, koju svake godine organizira Hrvatska udruga za odnose s javnošću, a kojom se studentima odaje priznanje za pokazano znanje, izvrsnosti i zalaganje te im omogućuje da pokažu svoju stručnost, kreativnost i inovativnost u području komunikacija. Uz Valentinu, do samog finala došli su i Davor Ćosić u kategoriji seminarskog rada te Mislav Petošić u kategoriji završnog rada.

Čestitamo i našim studentima finalistima, našoj Valentini, ali i mentorima i predavačima. Sve ih podržavamo i potičemo da i dalje teže izvrsnosti, novim, drukčijim i inovativnim spoznajama.