Naš alumni Igor Ćutuk u prosincu je izabran u Upravni odbor krovne domaće udruge PR stručnjaka, Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Kolega Ćutuk, inače rukovoditelj odnosa s javnošću u Coca-Coli HBC Hrvatska, na kandidaturu za člana UO-a odlučio se zbog želje za pokretanjem projekata koji će unaprijediti profesionalne standarde i doprinijeti daljnjem jačanju HUOJ-eve uloge u izobrazbi mladih, kao i jačanju prisutnosti i prepoznatljivosti HUOJ-a, osobito među studentima i u poslovnoj zajednici.

Stručnjaci za odnose s javnošću iz korporacijskoga sustava posljednjih su godina bili premalo prisutni i zastupljeni u radu Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Smatram da je taj značajan dio članstva HUOJ-a važno potaknuti na aktivnije uključivanje u radna tijela i projekte, jer svojim znanjem i iskustvom mogu uvelike pridonijeti radu Hrvatske udruge za odnose s javnošću te daljnjemu razvoju struke u cijelosti. Temeljem rada u međunarodnim sustavima mogu reći da u Hrvatskoj imamo mnogo sjajnih profesionalaca u sustavu odnosa s javnošću te vjerujem da zajedničkim radom i ujedinjenim snagama možemo učiniti mnogo za podizanje razine profesionalnih standarda i očuvanje ugleda struke, komentirao je naš kolega, koji je diplomirao na VERN’ovom preddiplomskom studiju Novinarstva.

Čestitamo mu na izboru!