Global Alliance objavio je Global Communication Report, svjetsko istraživanje o stanju struke odnosa s javnošću te vas ovim putem pozivamo da svojim sudjelovanjem doprinesete istraživanju.

Istraživanje je otvoreno do 4. ožujka 2016., a rezultati će biti predstavljeni na World Public Relations Forum koji će se održati od 29. do 31. svibnja 2016. u Torontu.

U istraživanju možete sudjelovati ovdje.

Podijeli objavu
Prethodni članak[VIDEO] Snažna lekcija za bolju Hrvatsku
Sljedeći članakHumanitarna predstava u organizaciji Grada Zagreba sa svrhom opremanja bolnice Goljak
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.