Za sedam dana, za sudjelovanje na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i internetu, prijavilo se više od 350 ljudi!

Blogomanija 2013, koja se održava na Kopaoniku u Srbiji od 28. studenoga do 1. prosinca, okupit će predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija iz regije, predstavnike kompanija koje svoju nazočnost grade i na internetu, vlasnike medija, portala i web stranica, programerske i dizajnerske tvrtke, kao i IT profesionalce i ljude sličnih zanimanja, ali i veliki broj mladih koji razmišljaju o karijeri u upravo ovim djelatnostima.

Pozitivna iskustva s prošlogodišnje Blogomanije motiviraju, ali i obvezuju organizatore, te je unnamedove godine predviđeno više od 40 sati vrhunskog programa koji će sudionicima pokazati kakvo je aktualno stanje tržišta zemalja u regiji.

Veliku pozornost će svakako privući mišljenja ljudi iz najvećih agencija kao i predstavnika najvećih klijenata.

Konferenciju će predavanjem otvoriti Dave Trott, predsjednik agencije The Gate London, dobitnik nekoliko prestižnih nagrada, između ostalih i D&AD President’s Award 2004. godine. Osnivač je nekoliko agencija, među kojima i GGT-a, koju je Ad Age 2011. godine proglasio najkreativnijom na svijetu!

Aktualne informacije i razmjena mišljenja IT i internetskih stručnjaka nisu jedino što će od Kopaonika napraviti “silicijsku planinu” koncem studenog.

Netko će se pronaći na predavanjima o aktualnim trendovima u dizajnu web stranica i mobilnih aplikacija, a netko na panelu koji demistificira dobre oglasne kampanje na najpoznatijim oglasnim mrežama. Na Blogomaniji će se tragati i za odgovorima zašto različito reagiramo na različite sadržaje i što je to što nam je svima slično? Kako tumačiti statistiku i analitiku web stranica? Kako zaštititi svoj rad? Zašto neki sadržaji postaju viralni i kako to zapravo funkcionira?

unnamed

Posebni dio programa posvećen je “kraljevima sadržaja” koji će sa sudionicima podijeliti svoja razmišljanja, objasniti svoj kreativni proces i prisjetiti se zanimljivih trenutaka u karijerama. Osim nekoliko gošći na velikoj sceni, cijeli jedan dan bit će posvećen damama i temama koje su njima zanimljivije, u posebnoj prostoriji za radionice. Tu će biti mjesta za lifestyle teme, do it yourself, modu, hranu i druge zanimljive projekte.

Predviđene su i brojne aktivnosti za sve sudionike koji se budu željeli malo razmrdati, pa će tako na Blogomaniji’13 biti održan i turnir u košarci, satovi joge i zumbe, a bit će i raznih drugih aktivnosti.

Ako se već niste spakirali, razmislite još jednom, jer Blogomanija je i idealan kratki predah osvježenja koji vam upravo nedostaje za pobjednički kraj i ove poslovne godine!

BLOGOMANIJA / INF0@BL0G0MANIJA.ME / @BL0G0MANIJA / -38164 5914969

[google_map width=”600″ height=”450″ latitude=”43.30988″ longitude=”20.79738″ zoom=”15″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]