Photo: Robert Mataković

Vedrana Hercigonja Majetić nova je direktorica odnosa s javnošću Tele2 Hrvatska, koja je s radom započela početkom studenog.

Vedrana Hercigonja Majetić ima višegodišnje iskustvo na vodećim pozicijama u korporativnim komunikacijama i marketingu. Svoje znanje i vještine izgradila je kao voditelj komunikacija u prestižnim kompanijama Tetra Pak, HT, Hewlett-Packard i R. J. Reynolds Tobacco Intl., te izvrsno poznaje komunikacijska tržišta Centralne i Istočne Europe, Srednjeg Istoka i Afrike.

„Veliko mi je zadovoljstvo preuzeti funkciju direktorice odnosa s javnošću Tele2 Hrvatska, mobilnog operatera koji se od dolaska na tržište izdvaja drugačijim načinom komunikacije i pristupom medijima i korisnicima. Ovo će biti zahtjevna pozicija, no radujem se ovom poslovnom izazovu. Nastavit ćemo s jasnom komunikacijskom strategijom Tele2 kao operatera koji sluša korisnike te nudi najbolji odnos cijene i kvalitete privatnim i poslovnim korisnicima”, rekla je Vedrana Hercigonja Majetić, nova direktorica odnosa s javnošću Tele2 Hrvatska.

Vedrana Hercigonja Majetić je, osim izvrsnog poznavanja komunikacija, kroz dugogodišnje radno iskustvo na menadžerskim pozicijama usavršavala sposobnost vođenja između ostalog i na Leadership Excellence Programu u Berlinu.

„Drago mi je da se Vedrana priključila našem timu na poziciji direktorice odnosa s javnošću Tele2 Hrvatska i želim joj i ovim putem zaželjeti srdačnu dobrodošlicu. Vjerujem da će Vedranino znanje i iskustvo još više učvrstiti našu otvorenu komunikacijsku strategiju, jer Tele2 Hrvatska kao operater kreira ponudu slušajući svoje korisnike”, rekla je Malin Holmberg, predsjednica uprave Tele2 Hrvatska.”