Dragi naši, predstavljamo vam novi portal Poslovnog dnevnika – Poslovni.hr. Ove godine obilježit ćemo punih deset godina postojanja i bilo je vrijeme da vam se predstavimo u većem formatu, moderniji, brži, pregledniji i bogatiji.

Naslovnicu smo proširili i povećali pa na vašem omiljenom poslovnom siteu imate još više atraktivnog, informativnog i korisnog sadržaja.

Novi portal je ‘responsive’, što je svakako najveći dobitak za korisnike. Tehnologija koju koristi novi portal Poslovnog dnevnika čini ga bržim i dostupnijim svim čitateljima bez obzira na to dolaze li na njega preko računala, tableta ili pametnih telefona. Tako je u ‘responsiveu’ Poslovni.hr na vašim pametnim telefonima obogaćen svim sadržajima s desktopa, što kod dosadašne mobilne verzije nije bio slučaj. Nova tehnologija donosi i nove oglasne zone, širi portal te više sadržaja na naslovnici. Upravo zbog toga pružamo vam jedinstveno i drukčije iskustvo uvodeći ‘responsive’ standard koji portal čini modernijim i privlačnijim korisnicima.

Portal Poslovnog dnevnika Poslovni.hr najposjećeniji je hrvatski internetski portal posvećen gospodarskim i financijskim  temama. Mjesto je to gdje se svakodnevno mogu pročitati relevantne, pravodobne i detaljne informacije o svim gospodarskim kretanjima u zemlji i svijetu, analize rada domaćih i inozemnih tvrtki, najvažnije vijesti i analize o zbivanjima na burzi, komentari uglednih domaćih i stranih stručnjaka… Ukratko, sve važno što se toga dana događa u zemlji i svijetu, a da na bilo koji način utječe na gospodarstvo.

Sve navedeno potvrđuju i rezultati posjećenosti portala, koji je 12. na Gemiusovoj listi, što se smatra iznimno uspješnim za uže specijalizirani portal. Poslovni.hr u prosjeku mjesečno ima i više od pola milijuna jedinstvenih korisnika, a vijesti s Poslovni.hr-a nerijetko se prenose i na drugim hrvatskim portalima.

Poslovni.hr, koji čvrsto drži prvo mjesto među portalima iz svijeta biznisa, snažno je prisutan i na društvenim mrežama – Facebooku, Twitteru, LinkedInu. Samo na najpopularnijoj od njih – Facebooku – dnevne objave s Poslovni.hr-a prati 125.000 fanova, s dosegom i do više od 700.000 ljudi.

S godinama se Poslovni.hr etablirao i kao mjesto okupljanja onih koji žele voditi ozbiljne rasprave o ključnim gospodarskim temama, o čemu svjedoči golema posjećenost našeg foruma, koji sudjeluje s gotovo četvrtinom svih posjeta na portalu.

Dragi naši, novo ruho koje smo vam  predstavili nije kraj promjenama. Uskoro ćemo vam predstaviti i neke nove sadržaje.

Podijeli objavu
Prethodni članak[POSAO] Zapošljavamo Junior Content Managera!
Sljedeći članakPredstavljen prvi priručnik o lobiranju u Hrvatskoj
Poslovni dnevnik: Vodeći poslovni medijski brend u Hrvatskoj. Poslovni dnevnik je izvor svih najvažnijih poslovnih informacija za vodeće ljude gospodarstva i politike u Hrvatskoj. Glavna tematska težišta ovog lista koji od ožujka 2004. izlazi pet puta tjedno razvojni su procesi na tržištima, aktualni gospodarski događaji, važna zbivanja u svjetskom gospodarstvu kao i sva pitanja koja se tiču razvoja hrvatskog gospodarstva. Čitaju ga mali i srednji poduzetnici, obrtnici, menadžeri u velikim tvrtkama i čelnici najvećih poslovnih sustava u zemlji, svi oni koji svojim trudom i kreativnošću stvaraju nove vrijednosti i nova radna mjesta. Osim u tiskanom izdanju, Poslovni dnevnik drži uvjerljivu lidersku poziciju među hrvatskim poslovnim portalima te na adresi www.poslovni.hr iz minute u minutu prati događaje iz zemlje, regije i svijeta. Sinergijom tiska i weba Poslovni dnevnik ispunjava svoju misiju i postaje referentna točka okupljanja hrvatske poslovne zajednice. Web:poslovni.hr