Povećanje prodaje bit će središnja tema ovogodišnjeg Dana kreativnog biznisa, konferenciji koja će se održati 6. studenog u hotelu Palace. Za tu temu organizatori su se odlučili jer kažu da je prodaja ključ uspjeha, a uspješni prodavači su sretni ljudi.

A evo i zašto:

– prodajom se, kada imate vlastiti posao, ne prestajete baviti 0-24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini
– novi prodajni savjeti ‘otvaraju oči’ i povećavaju prodaju, zato se njima veselimo poput male djece
– povezivanje s pravim ljudima uzdiže svaki posao
– provjerene prodajne tehnike daju nove, odlične efekte, osobito u recesiji
– prodaja je najbolji posao na svijetu, ako znate što činite

Među predavačima su upravo prodajni stručnjaci: Elvira Mlivić Budeš, Marko Pavlović, Goran Blagus, Mario Faltak, Hrvoje Bujas, Enver Sediković i Rajka Miljković.

Svi oni će, kroz specifične teme, otkriti vlastite prodajne trikove, dati zlatne savjete iz dugogodišnjeg iskustva, govoriti o povećanju prodaje kvalitetnih proizvoda na domaćem i stranom tržištu, o povećanju prodaje kroz inovativni sustav i povezivanje s ‘velikima’, o povećanju prodaje kroz osobni image, edukaciju i povezivanje sebe i svoje tvrtke, kao i povećanju prodaje kroz opće poznate i dostupne e-mail/newsletter kampanje.

Organizatori ističu da će se među zanimljivim temama naći i ona o pridobivanju 80 posto novih kupaca i povećanju prodaje, ako se već ne može živjeti od 20 posto stalnih kupaca.

Ulaznice za četvrti po redu Dan kreativnog biznisa mogu se kupiti na http://www.kreativni-biznis.com/posjetite-4dan-kreativnog-biznisa.html

[google_map width=”600″ height=”400″ latitude=”45.80856″ longitude=”15.97768″ zoom=”15″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]

Podijeli objavu
Prethodni članakObrazovanje + zabava + iskustvo = Online Marketing festival
Sljedeći članakPoziv na 15. Carpe Diem
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.