Agencija Brandoctor kreirala je i imenovala Form-on, novi brend rabljenih građevinskih oplata, što je prvi veći posao grupe Bruketa&Žinić OM na austrijskom tržištu od otvaranja podružnice u Beču u ljeto prošle godine.

Brandoctor, prva brending agencija u ovome dijelu Europe, ponosna je na lansiranje brenda za uglednu austrijsku kompaniju Doka. Brend konzultatni iz Brandoctora stvorili su i imenovali Form-on, novi brand rabljenih građevinskih oplata, a poslom su dokazali svoje vještine koristeći vlastitu jedinstvenu metodologiju brendiranja kroz Osam sastojaka koji grade brandTM. Doka je vodeći svjetski proizvođač oplatne tehnologije za građevinarstvo s više od 50 godina iskustva i poslovanjem u 70 zemalja diljem svijeta. S novim brendom Form-on planira radikalno inovirati globalni biznis s rabljenim oplatama.

“Spojili smo najbitnije od Doke – njihovo iskustvo i znanje s prednošću novog brenda, a to je vrijednost za novac, te moderan i pametan odabir, i tako izdvojili komparativnu prednost. Bitno je bilo argumentirati naše smjerove u imenovanju i vizualnom identitetu. Razlika u odnosu na hrvatske klijente bila je brzina odluke i argumentiranost u odabiru imena i vizualnog identiteta.”, izjavila je Anja Bauer Minkara, stariji brend konzultant iz Brandoctora.

Brandoctor je dio grupe agencija Bruketa&Žinić OM i već šest godina uzastopno osvaja vodeću svjetsku nagradu za repozicioniranje brendova REBRAND 100, a u svom portfoliju, osim brojnih domaćih brandova poput AutoZubaka, one2play ili Soundseta, ima brendove s tržišta SAD-a, Velike Britanije i Bliskog istoka. Posao s Dokom ujedno je i jedan od prvih poslova na austrijskom tržištu realiziran u suradnji s partnerskom agencijom Netural s kojom je grupa Bruketa&Žinić OM ove godine pokrenula i agenciju u Beču. Na ovom je projektu tako Brandoctor bio zadužen za brending i imenovanje, agencija Popular Bruketa&Žinić OM Beograd za vizualni identitet, dok je austrijski Netural bio zadužen za web-stranicu s međunarodnim web-shopom, a suradnja se nastavlja.