Dario Vrabec, direktor marketinga Leda, Darko Ivančević, direktor marketing Zagrebačke pivovare i Luka Duboković, direktor agencije BBDO Zagreb sudjelovat će u radu žirija prestižnog marketinškog natjecanja Euro Effie 2015 koje nagrađuje najučinkovitije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe.

Svo troje hrvatskih članova žirija ima veliko profesionalno znanje i iskustvo u marketinškim komunikacijama kao i relevantno iskustvo vezano uz Effie natjecanje. Na nedavno održanim Danima komunikacija Dario Vrabec je presjedao radom žirija natjecanja Effie Croatia 2015, a Zagrebačka pivovara i BBDO nagrađeni su zlatom za kampanju “Došli smo ostaviti trag”. Radu žirija Euro Effie natjecanja pridružit će u prvom krug glasanja te će svojim velikim iskustvom pomoći u odabiru finalista.

Prijave za Euro Effie 2015 otvorene su do 15. svibnja, a agencije se mogu prijaviti OVDJE.

Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz područja marketinga iz cijele Europe. Iskustvo, znanje i stručnost glavni su atributi koje svaki član žirija donosi u ovo natjecanje. Žirijem Euro Effie 2015. predsjeda Josep Hernandez, stariji direktor komunikacija, planiranja i globalnih medija u Mondelez International. Cjelovit popis članova žirija dostupan je na www.euro-effie.com.

 unnamed (2)

 

Podijeli objavu
Prethodni članakZavršen Communication Management Forum 2015
Sljedeći članakRedovne prijave za 16. HUOJ-evu konferenciju
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unaprijeđujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 33 članice i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu. hura.hr