Ekonomski fakultet Rijeka je, u utorak 19. svibnja, već tradicionalno ugostio treću po redu radionicu u organizaciji podružnice HUOJ-a Primorsko-istarske. “Integrirane komunikacije – Dobitna kombinacija” bila je tema kojom je predavačica Dunja Pavešić, ujedno i predsjednica podružnice, zainteresirala još jednom punu dvoranu Anexa.

Što su integrirane komunikacije i na koji se način njima upravlja prisutni su mogli naučiti kroz kratki teoretski dio te ono najzanimljivije, primjere i case studyje iz prakse.

Ljetna sezona radionica u Primorsko-istarskoj podružnici završit će 15. lipnja kada će s temom Krizno komuniciranje gostovati Krešimir Macan!

Dunja-Pavesic-Rijeka-2

Podijeli objavu
Prethodni članakKrešimir Macan održao u Varaždinu predavanje o kriznom komuniciranju
Sljedeći članakAna Krstulović članica žirija natjecanja MIXX Europe 2015
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.