Hrvatski digitalni stručnjaci na okupu – U organizaciji 24sata, 19. ožujka održat će se prvi meet-up event Digital Takeover na kojemu će se okupiti stručnjaci iz područja digitalnog poslovanja, marketinga i medija.

PRglas (2)

Okupljanje hrvatskih digitalnih stručnjaka održat će se 19. ožujka u dvorani Müller zagrebačkog kina Europa s početkom u 16 sati. Gosti predavači će na Digital Takeoveru predstaviti najnovije trendove na mobilnim platformama, u digitalnom oglašavanju i u e-commerceu.

Ovaj događaj bit će središnje mjesto okupljanja digitalnih stručnjaka raznih profila počevši društvenih i digitalnih medija preko marketinških agencija i developera.

In-house eksperti 24sata podijelit će na prvom Digital Takeoveru svoja iskustva s okupljenima. Jedan od njih je i Srđan Veldić iz Red View Media. Zatim će predavač iz Gemiusa predstaviti najaktualnije trendove u mobile oglašavanju, e-commerceu i content marketingu.

Marinko Penava iz Gemiusa prisutnima će otkriti novosti u mobile svijetu i prezentirati gemiusAudience multi approach rezultate.

Iduću prezentaciju održat će Anja Pečovnik iz marketinga Monda koja će sudionike upoznati s najefikasnijim metodama konverzije offline u online kupca s ciljem povećanja prometa i ukupnih rezultata na primjeru jednog od najbrže rastućih internet shopova u Hrvatskoj – Mondo.hr.

Odjel digitalne prodaje 24sata će u svojoj prezentaciji iznijeti inovativne oblike oglašavanja u okviru Styrijih platformi s naglaskom na content marketing.

Nakon svake prezentacije prisutni će moći diskutirati i podijeliti svoja iskustva i svoje ideje. Održat će se i nagradni natječaj u kojemu će najbrži moći osvojiti besplatno oglašavanje na 24sata.hr i poklon bon za Mondo.hr. Digital Takover završava oko 18 sati i nakon završetka su svi sudionici pozvani na druženje u prostorijama kina Europa.