PRIPRAVNIK

ISKUSTVO JE UVIJEK U MODI

Oskarovci Robert De Niro (“Raging Bull,” “Silver Linings Playbook”) i Anne Hathaway (“Les Misérables,” “The Devil Wears Prada”) glume zajedno u filmu kompanije Warner Bros. Pictures Pripravnik. Za Oscara nominirana I nagrađivana redateljica Nancy Meyers (“It’s Complicated,” “Something’s Gotta Give,” “Private Benjamin”) potpisuje scenarij i režiju ove komedije.

U kina stiže film Pripravnik, izuzetno zanimljiva komedija, posebno za osobe iz medija. Ukoliko ste znatiželjni ali niste nikada bili u prilici vidjeti kako provode dan pripravnici u uredništvu časopisa ili neke redakcije, ovo je prilika da saznate kako nastaju novinarske priče te se uz to odlično zabavite!

Radnja filma usredotočena je na 70-godišnjeg umirovljenika Bena (Robert De Niro), koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa!

U ovoj se ulozi De Niro odlično snašao te je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.

 

Na ovom linku možete pogledati najavu filma: watch

 

Film Pripravnik u kina nam stiže 24. rujna u distribuciji Blitz film i video, a ekskluzivno ga možete pogledati i na CineStarovoj CineLady projekciji 24.9. u 20:30h, kada će svaka posjetiteljica na dar dobiti poklon! Više informacija možete pogledati na linku: http://www.blitz-cinestar.hr/default.aspx?id=2892