Tomislavka Ivanda je novo lice Bernaysa koja je imenovana za tajnicu Bernaysa i voditeljicu studentske referade

Nakon brojnih sklopljenih suradnji s partnerskim organizacijama, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment dobila je novo pojačanje. Tajnicom Bernaysa i voditeljicom studentske referade imenovana je Tomislavka Ivanda te kao takva predstavlja relevantnu figuru u redovima Bernaysa koja će brinuti o svim pojedinostima koje se tiču studenata i predavača.

Tomislavka ima dugogodišnje iskustvo u administrativnim poslovima i poslovima vođenja i upravljanja uredima raznih institucija, neprofitnih i nevladinih organizacija. Radila je u Zakladi hrvatskog državnog zavjeta gdje je u razdoblju od 1996. do 2002. obavljala poslove poslovne tajnice i voditeljice ureda. Iskustvo u marketinškoj i komunikacijskoj industriji stjecala je radeći kao voditeljica ureda u marketinškoj agenciji Centar Media Plus nakon čega ulazi u svijet visokog obrazovanja. Na mjesto tajnice Bernaysa Tomislavka tako dolazi s mjesta voditeljice studentske službe Visoke škole za odnose s javnošću i studij medija Kairos u Zagrebu gdje je radila proteklih pet godina.

Podijeli objavu
Prethodni članakTwitter više neće ograničavati korisnike na 140 znakova?
Sljedeći članakAgencija Integralni marketing i komunikacije pridružila se Bernays timu
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.