Poznato je da se HOWtoWOW radionice pune rekordnom brzinom, pa je tako i za ovu preostalo tek nekoliko slobodnih mjesta.

Iduća radionica održat će se 10. siječnja na temu tipografije pa pozivamo sve dizajnere, kreativce, dtp-ovce i druge da nam se pridruže jer u Zagreb dolazi Elliot Jay Stocks, poznati predavač koji često predaje na konferencijama diljem svijeta, ujedno osnivač tipografskog časopisa 8 Faces, a donedavno i kreativni direktor Adobe Typekit servisa.

Njegova edukacija temeljit će se na praktičnom radu, savjetima i primjerima o tome kako dobro oblikovati tekstualne elemente, počevši od osnova čitljivosti i samog odabira tipografije, do naprednijih vještina poput korištenja tipografskih varijacija radi savladavanja optičkih efekata. Iako su sva tipografska načela primjenjiva u printu i web dizajnu, poseban fokus bit će na webu te njegovim tehničkim osobinama i zakonitostima.

Polaznici ove radionice dobit će certifikat o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o naprednoj tipografiji za print i web.

Osigurajte svoje mjesto prijavom na: www.how-to-wow.hura.hr/prijava/.

Više informacija o radionici i predavaču pronađite na:   

www.how-to-wow.hura.hr/elliot-jay-stocks-advanced-typography-for-the-web-print/.

Podijeli objavu
Prethodni članakJavni natječaj za primanje u radni odnos
Sljedeći članakNagrada Grand PRix za OSJ u nevladinu sektoru
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unaprijeđujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 33 članice i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu. hura.hr