Na 13. Izbornoj Skupštini Društva Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ), koja je održana jučer u Privrednoj komori Srbije, izabrano je novo rukovodstvo. U radu Skupštine sudjelovalo je 37 punopravnih članova DSOJ iskoristivši svoje pravo da biraju i budu birani.

Većinom glasova za novu predsjednicu DSOJ izabrana je Tamara Bekčić, direktorica i suosnivačica PR agencije Chapter 4 Srbija. Pored nje, u novi saziv Upravnog odbora DSOJ izabrani su i Rajka Šinik Vulić (Banca Intesa), Marija Beslać (Telenor), Jelena Šarenac(Henkel Srbija), Dušan Stojaković (Hemofarm), Tamara Koštro Ćurčić (Victoria Group) iAna Petrović (SP Lasta).

U Nadzorni odbor DSOJ izabrani su: Sanja Burg (LOREAL Balkan), Ivana Projović (IGB Automotive Comp) i Jelena Simić (Hotel Crystal).

U Sud časti u naredne dvije godine izabrani su: Dragana Roter (Vip Mobile), Vedran Ivanković (Represent Communications) i Milica Slijepčević (Dunav osiguranje).

Također, na Skupštini DSOJ izabran je i novi sastav Žirija za dodjelu nagrada PRiZNANJE, koji se sastoji od uglednih profesionalaca iz područja komunikacija i predstavnika korporativnog, neprofitnog i akademskog sektora: Sanja Burg (LOREAL Balkan), Srba Jovanović (Action Global Communications), Maja Dželatović (Meris), Galjina Ognjanov (Ekonomski fakultet Beograd), Dejan Masliković (SANU), Milica Marković (Antena Group), dr. Slavica CicvarićKostić (Fakultet organizacionih nauka, Beograd), dr. Danijela Lalić (Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad), Milica Slijepčević (Dunav osiguranje), Aleksandra Graovac (Toyota Srbija).

Zahvaljujem se kolegama na povjerenju. Smatram da su članovi prethodnog sastava UO zaista vrijedno radili i pomaknuli granice. Novi tim ima zadatak nastaviti pomagati unaprjeđenje struke odnosa s javnošću u Srbiji u pravcu profesionalne kvalitete, etike i kredibiliteta“, rekla je Tamara Bekčić, novoizabrana predsjednica DSOJ.

Osim izbora, na Skupštini su usvojeni izvještaji o radu Upravnog odbora, Suda časti DSOJ, kao i Žirija za dodjelu nagrada PRiZNANJE 2014.