Pozivamo vas da nam se pridružite na svečanoj večeri 9. dodjele HUOJ-evih nagrada Grand PRix za najbolja ostvarenja u struci koja će se održati u petak, 11. ožujka 2016. u Matis Absolut Loungeu s početkom u 19:00 sati, Trg Stjepana Radića 3, u Zagrebu.

Cijene ulaznica:

  • Članovi HUOJ-a: 199,00 kn + PDV
  • Osobe koje nisu članovi HUOJ-a: 245,00 kn + PDV

Prijave zaprimamo na grandprix@huoj.hr do 09. ožujka 2016. godine u 12 sati.

Svi prijavitelji projekata na natječaj Grand PRix 2016. u plaćenoj kotizaciji imaju uključenu jednu ulaznicu za Svečanu večeru. Sve dodatne ulaznice se naplaćuju.

Prijavu trebaju popuniti svi bez obzira plaćaju li ulaznicu ili ne radi naše evidencije popunjenosti raspoloživih mjesta.

U prijavi obavezno navedite: Ime i prezime, broj telefona/mobitela, e-adresu, adresu, mjesto i poštanski broj,  OIB, jeste li član HUOJ-a ili ne, a svi prijavitelji i napomenu da imaju gratis ulaznicu temeljem prijavljenog projekta.

Ako račun treba glasiti na tvrtku molimo da u tom slučaju dodatno navedete naziv, adresu sjedišta te OIB tvrtke.

Nakon što primimo prijavu šaljemo vam račun koji trebate podmiriti u što kraćem roku kako bi vaša rezervacija ulaznice bila važeća.

Dress code: smart

Veselimo se vašem dolasku!

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 12.02.2016.
Sljedeći članakAgencija Abrakadabra promijenila ime – od danas posluje pod imenom Komunikacijski laboratorij
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.