Pridružite se još jednoj turneji po Londonu, 27. i 28. siječnja, kada ćete imati priliku još bolje se upoznati s posljednjim trendovima u digitalnom i social marketingu.  

EACA-in partner, Data-Driven Marketing za agencije organizira još jednu jedinstvenu dvodnevnu turneju u sklopu koje ćete posjetiti Facebook, LinkedIn, ITN Productions (ITV News, Channel 4, YouTube) AppNexus, Marin Software i Quantcast, a u Wesley hotelu vas očekuje poseban program.

Kvalitetna data-marketing strategija je ključna pri razvoju uspješne marketinške kampanje za vaše klijente. Agencije moraju biti dobro upoznate real-time oglašavanjem, programmatic display oglašavanjem, search & social, inbound marketingom i mnogim drugim temama koje ćete imati priliku istražiti na ovoj turneji.

Cijena turneje je 1.995 eura, a uz program u cijenu je uključen smještaj i prijevoz.

Više o programu potražite na DDM-Tour.com, a registrirati se možete na www.ddm-tour.com/agencies/registration.

Podijeli objavu
Prethodni članakNatječaj za 9. dodjelu nagrada Grand PRix
Sljedeći članakObjavljen prvi agencijski cenzus
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unaprijeđujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 33 članice i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu. hura.hr