Ksenija Mezga, Maro Alavanja, Marko Banjavčić i Mijo Milas zadobili su najveće povjerenje svojih kolega na drugim studentskim izborima u Bernaysovoj povijesti.

Redovni i izvanredni studenti prve godine obaju studijskih programa izabrali svoje predstavnike u Studentskom zboru Bernaysa. Tako su se trenutnim članovima Studentskog zbora i predstavnicima druge godine pridružili Ksenija Mezga, koja će predstavljati izvanredne studente diplomskog studija, Maro Alavanja, predstavnik redovnih studenata diplomskog studija, Marko Banjavčić, predstavnik izvanrednih studenata preddiplomskog studija, te Mijo Milas, predstavnik redovnih studenata preddiplomskog studija. Nakon ovih studentskih izbora broj studentskih predstavnika se udvostručio, a novi će članovi Zbora već na prvoj sjednici Zbora imati priliku dati svoj doprinos i dokazati zašto su baš oni zadobili najveće povjerenje svojih kolega.

Čestitamo novim predstavnicima!

Podijeli objavu
Prethodni članakObjavljen program foruma IZAZOV 2015!
Sljedeći članak[ISTRAŽIVANJE] Kako se doživljava oglašavanje?!
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.