Studenti Bernaysa udružili su snage i prikupili potrebna sredstva kako bi pomogli nekoliko obitelji slabijeg imovinskog stanja u Ivanić Gradu.

Potaknuti teškom imovinskom situacijom mnogobrojnih obitelji u svom okruženju, studenti Bernaysa su odlučili zasukati rukave, okupiti se i djelovati humanitarno. Samostalno su osmislili mini komunikacijsku kampanju kojom su informirali i animirali ostale studente, ali i osoblje te profesore Bernaysa koji su se također odazvali pozivu i dali svoj doprinos akciji. Prikupljena potrebna sredstva u obliku kuhinjskih i higijenskih potrepština, ali i odjeće i obuće te opreme za bebe bit će donirana štićenicima HOP udruge u Ivanić Gradu u petak, 11. travnja.

Ovim putem čestitamo pokretačima akcije te svim sudionicima na koje smo vrlo ponosni!

komuniciraj humanitarno

Podijeli objavu
Prethodni članakStudenti Brenaysa iz prve ruke su saznali kako postati prepoznatljiv osobni brend na tržištu
Sljedeći članakKomunicirati je lako, graditi odnose nije
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.