Nakon brojnih sporazuma o suradnji koje je sklopio u Hrvatskoj, Bernays je potpisao suradnju s prvom međunarodnom PR agencijom.

Boris Beker, Managing Partner u međunarodnoj agenciji za odnose s javnošću Chapter4 i mr. sc. Damir Jugo, dekan Bernaysa potpisali su sporazum o partnerskoj suradnji kojim se studentima Bernaysa otvara mogućnost da studentsku praksu odrađuju u jednoj od 17 zemalja centralne i istočne Europe. Osim što se na ovaj način studentima otvaraju vrata da svoje teorijsko znanje obogate iskustvom u nekoj od inozemnih agencija odnosa s javnošću, studenti Bernaysa dobit će priliku upoznati se s različitom pogledom na PR te različitim tehnikama i alatima kojim se služe stručnjaci u Europi.

Chapter4 jedna je od vodećih agencija za odnose s javnošću i komunikacije u srednjoj i jugoistočnoj Europi koja svoje urede ima u više od 17 europskih zemalja. Zahvaljujući vlastitoj mreži lokalnih partnera i posrednika, Chapter4 razvija strateški pogled na regiju kako bi lakše razumjeli i učinkovitije djelovali na polju odnosa s javnošću u regiji. Djelovanje agencije prepoznalo je mnoštvo globalnih kompanija, suradnika, profesionalnih agencija za komunikacije i marketing te vlade i velike organizacije.

Osim studenata koji su pozdravili inicijativu Bernaysa da mrežu svojih partnera prošire izvan granica Hrvatske, zadovoljstvo sklopljenim partnerstvom izrazio je i Boris Beker koji je u ime agencije Chapter4 dodatno istaknuo važnost ovakve suradnje te naglasio kako se na ovakav način uvelike pridonosi razvoju djelatnosti u cjelokupnoj regiji.