Koliko se predsjednički kandidati spominju po online medijima i društvenim mrežama

Krajem mjeseca se u Hrvatskoj održavaju predsjednički izbori, točnije 28.12.2014. Predsjednički kandidati su već naveliko krenuli u kampanje u online i tradicionalnim medijima.

Na prvi dan prosinca, alat za praćenje online medija u stvarnom vremenu Mediatoolkit.com, vam donosi zanimljivu infografiku koja pokazuje zastupljenost najpopularnije kandidatkinje i dvojice najpopularnijih kandidata – Kolinde Grabar Kitarović, Ive Josipovića i Milana Kujundžića – u online medijima i na društvenim mrežama tokom proteklog mjeseca. Gdje su i koliko spominjani, kada su najviše spominjani, te kojim tonom, provjerite u infografici.

O kojem se kandidatu najpozitivnije piše? Je li Facebook ili Twitter mjesto gdje se više raspravlja o izborima? Sve to saznajte u infografici!

info-predsjednici-november

Mediatoolkit je alat za online press clipping kojeg razvija zagrebačka digitalna agencija Degordian. Radi tako da prati korisnikove unesene ključne riječi, te donosi sva spominjanja s weba i društvenih mreža u stvarnom vremenu, kao i izvještaj o njima.