SPORTO Awards Slovenija nagrađuje najbolje primjere dobre prakse iz područja marketinga u sportu i sponzorstava za područje Adriatic grupe (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Slovenija) koje organizira ESA.

ESA je Društvo europskih sponzorstava čiji je partner od 2012. godine  SPORTO Awards Slovenija.

Prijave na natječaj su otvorene do srijede, 4. studenog 2015. godine.

Kategorije u kojima se prijavljeni mogu natjecati su Sporto Sponsorship Award s novo ponuđenom ovogodišnjom podkategorijom Sporto Endorsement Award, zatim kategorijama Sporto Media Award, Sporto Rightsholder Award i Sporto Digital Award.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati radove na engleskom jeziku na elektroničku poštu: sporto@dmslo.si.

Prijaviti se mogu svi čije su se glavne aktivnosti događale u razdoblju od 31. listopada 2014. do 30. listopada 2015. godine, pod uvjetom da su sudjelovali u sponzorskim i marketinškim projektima koji povezuju sportske sadržaje s marketinško – komunikacijskim aktivnostima. Isto tako za prijavu projekta je potrebno platiti kotizaciju.

Posebno sastavljen žiri ocjenjuje prema određenim kriterijima pobjednika posebno unutar svake kategorije. Najbolji projekt u pojedinačnoj državi u kategoriji »najbolje sponzorstvo« se nagrađuje i automatski uvrštava u kategorije cijele Europe ESA Excellence Award, ESA.

Prošlogodišnje pobjednike možete pronaći ovdje, a pobjednika ovogodišnjeg natjecanja u pojedinačnim kategorijama će proglasiti SPORTO konferencija na prigodnoj večeri u četvrtak, 19. studenog 2015.

sporto-banner-740x160

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 30.10.2015.
Sljedeći članakProvjerite jesu li se i vaši ‘lajkovi’ (slučajno, jel’) našli u službi predizborne kampanje
Veronika Ercek studentica četvrte godine Fakulteta za društvene znanosti smjera komunikologija – tržno komuniciranje i odnosi s javnošću u Ljubljani, Slovenija. Dosadašnje iskustvo stekla je radom na mnogobrojnim projektima na fakultetu društvenih znanosti na području odnosa s javnošću i komunikacijskih aktivnosti kao što su oglašavanje, povećanje prodaje, strateško komuniciranje. U svojem školovanju dotakla se i područja medija kao što je radio i komuniciranje novih tehnologija a koje predstavljaju budućnost razvoja u svim komunikoloških aspektima. Zahvaljujući iskustvu studiranja u dvije države (Hrvatskoj i Sloveniji) proširila je svoja znanja ne samo na stručnom području za koje se obrazuje već i na području usvajanja slovenskog jezika, te je tako i ovladala javnim nastupima, internom komunikacijom i marketinškim strategijama komuniciranja.