Sony je objavio novi reklamni spot pod nazivom “Join Together” u kojemu spaja umjetnike i izvođače s inženjerima. Cilj je spojiti umjetnost i znanje kako bi se kreirao što inovativniji proizvod.

U spotu se također prikazuje niz inovacija koje su obilježile povijest, poput popularnog Sonyjevog Walkmana. Oglasni spot je dio marketinške kampanje “Be Moved” koja je krenula od studenoga prošle godine.

Podijeli objavu
Prethodni članakPredstavljamo vam Alessandra Butticéa
Sljedeći članakStyrijina digitalna ekspanzija – akvizicija udjela u tri web servisa
Poslovni dnevnik: Vodeći poslovni medijski brend u Hrvatskoj. Poslovni dnevnik je izvor svih najvažnijih poslovnih informacija za vodeće ljude gospodarstva i politike u Hrvatskoj. Glavna tematska težišta ovog lista koji od ožujka 2004. izlazi pet puta tjedno razvojni su procesi na tržištima, aktualni gospodarski događaji, važna zbivanja u svjetskom gospodarstvu kao i sva pitanja koja se tiču razvoja hrvatskog gospodarstva. Čitaju ga mali i srednji poduzetnici, obrtnici, menadžeri u velikim tvrtkama i čelnici najvećih poslovnih sustava u zemlji, svi oni koji svojim trudom i kreativnošću stvaraju nove vrijednosti i nova radna mjesta. Osim u tiskanom izdanju, Poslovni dnevnik drži uvjerljivu lidersku poziciju među hrvatskim poslovnim portalima te na adresi www.poslovni.hr iz minute u minutu prati događaje iz zemlje, regije i svijeta. Sinergijom tiska i weba Poslovni dnevnik ispunjava svoju misiju i postaje referentna točka okupljanja hrvatske poslovne zajednice. Web:poslovni.hr