Prvi u nizu PRO.PR Interactive seminara koje agencija nastoji lansirati bit će namijenjen komunikacijskim stručnjacima i predstavnicima menadžmenta zaposlenim u bankarskom sektoru, a održat će se 3.10.2014. u zagrebačkom hotelu Arcotel Allegra.

U okviru brenda PRO.PR, već dvanaest godina zaredom zagrebačka agencija za komunikacijski menadžment, Apriori komunikacije, provodi PRO.PR konferenciju, prvu međunarodnu konferenciju za odnose s javnošću na prostorima Jugioistočne Europe.

Uvidjevši potrebu za provedbom  sličnih edukacijskih programa, agencija je predstavila PRO.PR Interactive seminare koji su namijenjeni stručnjacima za komunikaciju i članovima menadžmenta u usko specijaliziranim područjima.

Prvi u nizu ovih regionalnih seminara koji će okupiti domaće i strane stručnjake održat će se početkom listopada ove godine u Zagrebu, a bit će usmjeren na bankarstvo i financije.

Svoja će predavanja održati ugledni stručnjaci poput g. Kristapsa Otersonsa, direktora komunikacija i međunarodnih odnosa u latvijskoj centralnoj banci (Latvijas bank) koji će govoriti o izazovima uvođenja eura u Latviji te o uspješnih 20 godina latvijske nacionalne valute; gđe Fione McEvoy, voditeljice kampanja u Udruženju banaka Velike Britanije koja će predstaviti neke od najuspješnijih kampanja u bankarstvu te g. Paola Baccige, direktora sektora za upravljanje imovinom u talijanskoj Fideuram banci čije će predavanje biti usmjereno na upravljanje imovinom talijanske industrije.

Sudionici seminara moći će sudjelovati i na okruglom stolu na kojem će o reputaciji banaka govoriti novinari i komunikacijski stručnjaci iz Hrvatske i okolnih zemalja.

10644813_775466289163324_7313369583299528409_n

 

summer - press clipping - -prglas