Na mrežnoj stranici Ministarstva gospodarstva otvoreno je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o dokumentu Javne politike za razvoj i reformu tržišta profesionalnih i poslovnih usluga u Hrvatskoj. Javno savjetovanje je otvoreno do 15. veljače 2016.

HUOJ će se uključiti u javnu raspravu o dokumentu te vas pozivamo da nam svoje prijedloge i komentare dostavite do 3. veljače 2016. na info@huoj.hr kako bismo ih objedinili u jedan dokument i uputili prema nadležnom tijelu.

Podijeli objavu
Prethodni članakVeličanstven doček Kauboja na Trgu bana Jelačića
Sljedeći članak7 koraka do savršenog LinkedIn profila
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.