Sanija HasanicSanija Hasanić novo je pojačanje PR agencije Grayling u Hrvatskoj gdje će kao starija konzultantica biti zadužena za osmišljavanje, vođenje i implementaciju kampanja klijenata iz FMCG i sektora potrošačke elektronike te za organizaciju događanja.

Kao stručnjakinja za odnose s javnošću s dugogodišnjim iskustvom, Sanija Hasanić je karijeru započela kao novinarka na Z1 televiziji, da bi novinarsku karijeru nastavila graditi u tjednicima Zg News, Nacional, Extra i mjesečniku Grazia. Iskustvo i znanje u odnosima s javnošću stjecala je u dvjema PR agencijama gdje je bila zadužena za upravljanje komunikacijskih kampanja za neke od vodećih domaćih i stranih kompanija iz FMCG industriji kao i industriji hrane i pića.

Robert Škunca, direktor hrvatskog ureda Graylinga izjavio je: „Sanija ima impresivan niz uspješno implementiranih kampanja te iskustvo rada s multinacionalnim kompanijama koje će dodatno osnažiti naš lifestyle tim kao i ojačati poziciju Graylinga na hrvatskom tržištu i u regiji“.