Na konferenciji sudjeluje i Bernays – dekan mr. sc. Damir Jugo održat će predavanje i predstaviti istraživanje o imidžu hrvatskih političkih lidera.

Robin Sharma, jedan od najtraženijih svjetskih savjetnika za liderstvo održat će seminar intrigantnog naziva „Vođa bez titule“ 20. veljače 2014. godine u Zagrebu. Riječ je o jednom od najtraženijih i najcjenjenijih strateških komunikacijskih savjetnika i menadžerskih konzultanata koji se ističe inovativnom pristupu filozofiji modernog poslovanja.

Na konferenciji će sudjelovati i dekan Bernaysa mr. sc. Damir Jugo koji će sudionicima održati predavanje na temu „Lider koji komunicira“ u kojem će govoriti o komunikacijskim kompetencijama, karakteristikama i zakonitostima kojima se moraju voditi i ravnati uspješni lideri. U sklopu istog predavanja, sudionicima seminara će biti ekskluzivno predstavljeni rezultati istraživanja o percepciji i imidžu hrvatskih političkih lidera koje, pod mentorstvom dekana Bernaysa, provode studenti preddiplomskog i diplomskog studija u call centru agencije Markottel.

Seminaru će prisustvovati i poznati hrvatski menadžeri i konzultanti Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega i prof. dr. sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb. U sklopu seminara održat će se okrugli stol “Budućnost vođenja u Hrvatskoj” na kojemu će uz već istaknute predavače sudjelovati: Sandra Mihelčić, vlasnica i CEO Business Media Group, dr.sc. Mladen Radujković, profesor na Građevinskom fakultetu i IPMA predsjednik, prof. dr. sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Poliklinike Svjetlost te dr. Vlatko Kalapoš E.M., life coach, kojim će moderirati direktorica agencije Dhar media Lea Brezar.

Sharma je svoje savjetničko iskustvo, zbog kojega je danas iznimno tražen govornik i predavač, stjecao radom s predsjednicima uprava vodećih multinacionalnih kompanija i institucija, uključujući Microsoft, Starbucks, Coca-Colu, GE, Nike, FedEx, IBM, NASA-u, Yale University i Young Presidents Organisation. Sharma je osnivač Sharma Leadership International Inc., konzultantske tvrtke čija poslovna filozofija je „vođenje bez titule“. Također, autor je 15 bestselera među kojim se nalazi i poslovna knjiga “Redovnik koji je prodao svoj Ferrari”, jedan od najprodavanijih naslova na tržištu.

Organizator događanja je agencija Dhar Media, a više informacija o seminaru, mogućnostima sudjelovanja i raspored predavanja možete pronaći na: http://dhar-media.hr/robin-sharma-20-veljace-u-zagrebu/.

Screenshot 2014-02-10 10.43.59

 

Podijeli objavu
Prethodni članakUz Erasmus semestar u Pragu naša studentica Eva Rotar stažirala i u tjedniku The Prague Post
Sljedeći članakVikend izvješće medijskih objava 10.02.2014
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.