Vođa bez tituleRobin Sharma, jedan je od najtraženijih i najcjenjenijih svjetskih savjetnika za liderstvo, u četvrtak će 20. veljače u prostorima Hypo centra u Zagrebu održati trosatni seminar pod nazivom „Vođa bez titule“.

Riječ je o jednom od najpoznatijih strateških komunikacijskih savjetnika i menadžerskih konzultanata  čija se poslovna filozofija bazira na ideji da „Vodstvo nije titula. To je stil života. Živi ga.“

Sharma je svoje bogato savjetničko iskustvo stekao radom s liderima vodećih svjetskih korporacija i institucija, uključujući Microsoft,Starbucks, Coca-Colu, GE, Nike, FedEx, IBM, NASA-u, Yale University i Young Presidents Organisation.

Seminar će se održati u u organizaciji Dhar media, agencije za promidžbu i odnose s javnošću, a sam Sharma je najavio iskrenu i moću prezentaciju s mnogo praktičnih ideja koje će biti od velike pomoći svim poslovnim ljudima.

Kako otkriva Lea Brezar, organizatorica seminara i  direktorica agencije Dhar media, dolazak je za sada potvrdilo oko tristo ljudi. Većina njih dolazi iz velikih korporacija, a geografski gledano prevladava Hrvatska te potom slijede zemlje iz regije: Slovenija, BiH, Makedonija i Srbija.

Osim Sharma, izlaganja će održati i mr.sc. Damir Jugo, dekan Bernaysa , Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega i prof. dr. sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb.

U sklopu seminara biti će održan i okrugli stol na temu  “Budućnost vođenja u Hrvatskoj” na kojemu će uz navedene sudjelovati i: Sandra Mihelčić, vlasnica i CEO Business Media Group, dr.sc. Mladen Radujković, profesor na Građevinskom fakultetu i IPMA predsjednik, prof. dr. sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Poliklinike Svjetlost te dr. Vlatko Kalapoš E.M., life coach, kojim će moderirati direktorica agencije Dhar media Lea Brezar.

Za kraj donosimo vam nekoliko Sharminih ideja, za koje tvrdi da pomažu baš svima:

– sanjajte velike snove, ali započnite malim koracima
– ideje bez ostvarenja su bezvrijedne
– postignite savršenstvo u izgradnji odličnih timova
– razlikujte “biti zauzet” od “biti produktivan”
– postizanje vrhunskih rezultata ima više veze s “ne” nego stalnim “da”
– uspjeh prestaje onda kada uspješni ljudi prestanu raditi stvari koje su radili da bi postali uspješni
– pomaganje drugima da postanu uspješni čini vas još uspješnijima
– posao lidera je stvoriti nove lidere
– jedini neuspjeh je odustajanje

Vidimo se u četvrtak u Hypo centru!

Voda bez titule

 

Vezani članci:
Screenshot 2014-02-10 17.35.33
    RZ-0099