Tony Cetinski za Dan žena častio publiku u Opatiji!

Od glazbenika koji godinama suvereno vlada scenom, navikli smo na spektakle, kada su u pitanju koncerti. Sinoć se ipak dogodilo nešto posebno.

Tony Cetinski ove je godine za Dan žena, ponudio nešto novo, sasvim drugačije i mnogi će reći, zaista čarobno.

U opatijskom centru Gervais, gdje je nedavno otvorio i školu pjevanja, Tony je kao ‘pionir’ ili vizionar, predstavio novi koncept koncerta, susreta i druženja sa svojom publikom, “Meet&Greet” event povodom Dana žena.

Ujedno je oboren i rekord posjećenosti dvorane Gervais, jer sve ulaznice bile su rasprodane nekoliko dana nakon najave i puštanja u prodaju.

Iako je koncert najavljen za 20 sati, publika se već sat vremena ranije okupila u centru Gervais, a Tony ih je dočekao kao pravi domaćin i častio pjenušcem. Pritom se strpljivo fotografirao sa svima, a ne treba ni reći kako su žene bile u većini.

Posebnost ovog novog tipa koncerta je da su svi posjetitelji u takozvani ‘šešir želja’ ubacili poruku, sa pjesmom koji su poželjeli da im Tony izvede i posveti na pozornici. Mjesto za želje, bilo je pak posebno uređeno sa lutkom iz spota ‘Svaka tvoja laž‘.
Dovoljno je samo reći, kako je šešir bio pretrpan.

Nakon uvodnog djela program se nastavio u koncertnoj dvorani, a suprotno najavljenome, Tony se dugo zadržao na pozornici, pjevajući željene pjesme. Pritom nitko nije ostao ravnodušan, a svi su bili u posebnom emotivnom raspoloženju.

Druženje Tonyja i publike nastavilo se u centru Gervais dugo nakon koncerta. Jedno je sigurno, ovo definitivno nije zadnji ovakav Tonyjev event i nastup. Nakon svega, svi jedva čekaju 30.05. i spektakl u Areni zagreb u sklopu turneje #samoljubav.

‘Hvala svima koji su bili sa nama, a nisu iz Opatije. Hvala vam na svakom kilometru kojeg prolazite i uvijek sretni dolazite. Imamo mi već lijepu tradiciju, ali prostori poput ove dvorane u Centar Gervais Opatija, su na sve što živimo, jedna dodana vrijednost. Sa svojom publikom doživotno u karantenu., poručio je Tony.

Foto: Smiljan Prpić