Jeste li upoznati s najnovijim trendovima u nefinancijskom izvještavanju i kako će oni utjecati na vaše poslovanje?

Saznajte više o prijedlogu novih zahtjeva Europske komisije za izvještavanje o nefinancijskom izvještavanju i 4. generaciji Smjernica za izvještavanje o održivosti Globalne inicijative za izvještavanje na besplatnoj radionici 3. srpnja 2013., s početkom u 9 sati (predviđeno trajanje je 4 sata), u Green Gold centru (dvorana Forum), Radnička cesta 50 u Zagrebu.

Radionicu organiziraju priznate tvrtke u području izvještavanja o održivosti, DNV Business Assurance i Hauska & Partner.

Cilj radionice:
Upoznati sudionike s najnovijim trendovima u nefinancijskom izvještavanju i predstaviti ključne promjene u G4 smjernicama Globalne inicijative za izvještavanje (GRI).

Sadržaj radionice:

  • Obilježja i načela nefinancijskog izvještavanja
  • Pregled nacrta direktive Europske komisije o objavi nefinancijskih podataka
  • Ključne promjene u 4. generaciji GRI smjernica
  • Koncept materijalnosti u G4
  • Izazovi tvrtki koje izvještavaju i verifikacija izvještaja

Predavači:
gđa. Federica Pagnuzzato – DNV Business Assurance
g. Leo Hauska – Hauska & Partner

Kome je radionica namijenjena:

  • Vlasnicima i upravama tvrtki
  • Specijalistima koji se bave pripremom izvještaja o održivosti
  • Voditeljima ključnih procesa u organizacijama i/ili osobama zaduženim za prikupljanje, obradu i korištenje podataka iz izvještaja

Napomena: radionica će biti održana na engleskom jeziku.

Prijavnicu za sudjelovanje na Radionici preuzmite ovdje.

Podijeli objavu
Prethodni članakEdward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment u Hrvatskoj
Sljedeći članakTreba vam PR agencija? Prvo utvrdite što tražite
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.