Pozivamo vas na prvi ovogodišnji Carpe Diem koji će se održati u petak 22. siječnja 2016. godine u 12 sati u Državnome odvjetništvu Republike Hrvatske u Gajevoj 30 a u Zagrebu.

Glasnogovornica Martina Mihordin tom će nas prigodom upoznati s radom Državnoga odvjetništva Republike Hrvatske i s izazovima s kojima se susreće u svakodnevnome radu.

Broj mjesta je ograničen te vas molimo da svoj dolazak najavite najkasnije do  srijede 20. siječnja 2016. godine na elektroničku adresu info@huoj.hr.

U prijavi navedite svoje ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite. Studenti trebaju navesti svoje ime i prezime i naziv sveučilišta ili veleučilišta koje pohađaju.

Podijeli objavu
Prethodni članakStudenti prve godine preddiplomskog studija učili o specifičnostima crkvene komunikacije i odnosa s javnošću u Crkvi
Sljedeći članakPoruka autora emisije Markov trg na tv Z1 je govor mržnje
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.