Event profesionalci okupit će se u zagrebačkom Hypo event centru
3.  i 4. studenog 2015

RSVPprvi hrvatski festival fokusiran prvenstveno na event industriju, održat će se u zagrebačkom Hypo event centru 3. i 4. studenog, a sudionici će imati priliku poslušati brojna predavanja i okrugle stolove.

Dvodnevni program donosi niz predavanja i radionica koje će početnicima u event industriji omogućiti da steknu osnovna znanja, a iskusni profesionalci će upoznati neke nove alate za organizaciju uspješnog događaja i saznati više o trendovima u struci.

„Organizacija događanja profesija je koja je sve zastupljenija u Hrvatskoj i regiji. Unatoč tome, organizatori događaja nemaju previše mogućnosti da se educiraju i unaprijede svoje znanje. Ne postoji niti nagrada struke za kvalitetno odrađen posao. Sve su to razlozi zašto smo se odlučili organizirati RSVP, festival koji će okupiti predstavnike struke i nagraditi najbolja događanja,“ komentirao je član organizacijskog odbora Željko Krizmanić.

Festival organizira skupina profesionalaca, koja ima niz godina iskustva u organizaciji događanja, dizajnu, odnosima s javnošću i digitalnom marketingu i oglašavanju.

RSVP

Prijave za sudjelovanje na festivalu su otvorene, a trenutno traje razdoblje povoljnije cijene kotizacije koja iznosi 1.699,00 kn za oba dana. Puna cijena kotizacije je 2.399,00 kn kn, a svi zainteresirani mogu se prijaviti online.

 

Članovi huoj-a imaju 50% popusta na kotizaciju. Da bi ostvarili popust članovi kad se prijavljuju na www.rsvp.hr/kotizacije u rubriku Napomene upišu HUOJ.