Drage kolegice i kolege,

s izuzetnim zadovoljstvom pozivamo vas na PR 2020, 14. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću.
Vraćamo se Opatiji ove godine pa će se tako PR 2020 održati 17. i 18. listopada u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.

Zvijezde ovogodišnje PR 2020 konferencije bit će Ralph Tench, poznati sveučilišni profesor i voditelj doktorskog studija na Leeds Business School, te Sue Wolstenholme, predsjednica britanskog udruženja komunikacijskih stručnjaka (CIPR). Uskoro više informacija o ostalim atraktivnim inozemnim predavačima, a u privitku šaljemo program uz satnicu.

Na PR 2020 dat ćemo odgovore na pitanja kako će izgledati  odnosi s javnošću budućnosti, koje kompetencije će biti ključne za našu struku, koji trendovi će usmjeravati našu profesiju te što donose krize budućnosti, a što donosi digitalna revolucija. Razgovarat ćemo o ulozi i važnosti internih komunikacija, o tome kako komuniciramo hrvatski turizam te koji su izazovi s kojima se susreću današnji lideri. 2013. je izborna godina pa ćemo diskutirati i o fenomenima koje su na scenu donijeli lokalni izbori.

Pored odnosa s javnošću budućnosti, u sadašnjosti smo vam pripremili koncert Nene Belana & Fiumensa.

Osigurali smo vam 25 % popusta za „prve ptičice“ tj. early bird prijavu na PR 2020. Rane prijave kreću od danas i traju dva tjedna, do 30. lipnja 2013.

Prijavite se već danas putem Facebook aplikacije i osigurajte svoje mjesto na PR 2020 za 990,00 kn + PDV!

Također će biti moguća i prijava putem HUOJ weba, a u sljedećim danima izlazimo s najavom novih predavača i sudionika panel diskusija te više detaljnih informacija. Program konferencije preuzmite ovdje.

Za sve sudionike konferencije PR 2020 osigurali smo i povoljne cijene smještaja u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Smještaj možete rezervirati slanjem ovog obrasca (preuzmite ovdje) na mail: info@milenijhoteli.hr

Za sve vaše upite dostupni smo na info@huoj.hr

Vidimo se na PR 2020 u Opatiji!
HUOJ

Podijeli objavu
Prethodni članakMali trikovi za odličan blog
Sljedeći članakNivea Brazil: Najpametniji print oglas (ikad)
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.