Predstavljena IM&C WOM Konferencija

Na prvoj virtualnoj konferenciji za medije agencija Integralni marketing i komunikacije na svom je YouTube kanalu danas predstavila  IM&C WOM Konferenciju.

Virtualnoj konferenciji za medije prisustvovale su Ankica Mamić, direktorica agencije IM&C, Nataša Cesarec Salopek, direktorica strateških projekata i Ivka Armanda, voditeljica WOM odjela agencije IM&C.

IM&C WOM Konferencija će se održati 16. i 17. listopada na dvije lokacije. Prvi dan konferencije u Hotelu The Regent Esplanade namijenjen je marketinškim i PR stručnjacima, kao i svima onima koji svoje poslovanje žele unaprijediti novim strategijama. Suradnja Veleučilišta Vern i Agencije IM&C omogućit će svim hrvatskim studentima usvajanje novih znanja na IM&C WOM Konferenciji, pa je drugi dan konferencije, koji će se održati u prostorima Veleučilišta Vern, suorganizatora IM&C WOM Konferencije, namijenjen upravo njima.

Predavači na IM&C WOM Konferenciji stručnjaci su u području Word of mouth strategije, koji svoje znanje implementiraju u svakodnevnom poslovanju: Martin Ötting, partner i voditelj komunikacija i savjetovanja u njemačkoj agenciji Trnda, prvoj specijaliziranoj Worth of Mouthmarketinškojagenciji, Axel Maier, osnivač i vlasnik austrijske PR agencije Maiersbűro, te predavači iz Hrvatske: Domagoj Bebić, profesor asistent Novih medija na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, i Marko Rakar, jedan od najistaknutijih hrvatskih blogera, te Ankica Mamić, direktorica agencije IM&C d.o.o..

„Američki stručnjaci iz područja marketinga i odnosa s javnošću počeli su nedavno razvijati Word of mouth strategiju koja u svojoj osnovi zapravo nije ništa drugo nego ono što je stoljećima poznato kao trač. Tako smo mi, kao prave žene, odlučile od naše mane napraviti profesiju i završiti WOM edukaciju u SAD-u,“

ovom je prilikom izjavila direktorica agencije IM&C d.o.o., Ankica Mamić.

U želji za daljnjim doprinosom struci i uvođenjem novih poslovnih koncepata u hrvatsko gospodarstvo, agencija IM&C odlučila je na ovaj način stručnoj javnosti i studentima predstaviti strategiju Word of mouth marketinga koju je uspješno implementirala i u svoju djelatnost.

Agencija IM&C prva je u Hrvatskoj u svoje poslovanje implementirala strategiju Word of mouth te ju tako sada i formalno primjenjuje u radu sa svojim klijentima omogućujući im stvaranje dodatne konkurentske prednosti.

Članstvom u međunarodnoj organizaciji WOMMA (Word of Mouth Marketing Association) Agencija svakodnevno obogaćuje svoju djelatnost novim strategijama i znanjima, sudjelovanjem u aktivnostima te organizacije i suradnjom sa stručnjacima iz cijelog svijeta.

WOMMA je službena organizacija i udruga industrije Word of mouth. Misija te organizacije je promocija i stalna poboljšanja Word of mouth marketinga, te njegova implementacija u marketinškimiks. Osim toga, osnivači, zaposlenici i članovi WOMMA-e zajedno rade na uspostavljanju etičkih i profesionalnih standarda nove strategije marketinga.