Predavanje na temu „Komunikacijski aspekt u odnosima s javnošću“ održat će se u dvorani II, u ponedjeljak, 10. studenog 2014., s početkom u 17 sati.

I u novoj akademskoj godini Bernays nastavlja s Masterclass predavanjima u sklopu kojih će ugostiti istaknute stručnjake iz područja komunikacijskog menadžmenta. Prvo Bernays Masterclass predavanje održat će prof.dr.sc. Zoran Tomić, predsjednik Bernaysovog Akademskog savjeta i dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 10. studenog 2014., s početkom u 17 sati, a u okviru predavanja na temu „Komunikacijski aspekt u odnosima s javnošću“ ovaj će uvaženi PR stručnjak istaknuti koliko je važno imati komunikacijsku kompetenciju za primjenu suvremenih odnosa s javnošću.

Osim što je autor brojnih knjiga o odnosima s javnošću i političkoj komunikaciji, prof.dr.sc. Tomić također je i nositelj kolegija „Modeli odnosa s javnošću“ na diplomskom studiju Odnosa s javnostima na kojem će po završetku Masterclass predavanja održati predavanje za polaznike navedenog kolegija.

Bernays Masterclass predavanja namijenjena su svim Bernaysovim studentima, akademskom osoblju i ostalim djelatnicima Bernaysa, kao i svim zainteresiranim koji žele proširiti svoje znanje iz komunikacijskog menadžmenta.

 

Podijeli objavu
Prethodni članakMaja Banovac Barić i Lana Ciboci nova su Bernaysova pojačanja
Sljedeći članak[ON-LINE TESTOVI] Koliko ste uspješni u komunikaciji? Kakav dojam ostavljate?
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.