Organizacijski odbor međunarodno priznate PRO.PR konferencije objavljuje kako je produljen rok za ostvarenje povoljnije cijene kotizacija za 12. izdanje ove prestižne regionalne konferencije koja spaja stručnjake za medije i profesionalce odnosa s javnošću.

PRO.PR konferencija održat će se ove godine od 26. do 29. ožujka u Olimpijskom hotelu Holiday Inn u Sarajevu (vidi kartu), gradu u kojem se preklapaju civilizacije Istoka i Zapada. Konferencija posjetiteljima omogućuje iznimno zanimljiv trodnevni edukacijski program, na kojem će ugledni svjetski stručnjaci za komunikacijski menadžment podijeliti svoja bogata radna iskustva i primjere iz prakse odnosa s javnošću te će sudionike upoznati s najnovijim metodama uspješnog komuniciranja.

Sudionici konferencije će za relativno povoljnu, ”all inclusive”, cijenu kotizacije, koja uključuje puni pansion u Olimpijskom hotelu Holiday Inn u Sarajevu, imati priliku poslušati predavanja 13 renomiranih stručnjaka za odnose s javnošću i komunikacijski menadžment te tri panel diskusije na kojima će sudjelovati predstavnici državnih tijela, privatnih kompanija, medija i nevladinih organizacija.

Neki od ovogodišnjih predavača su svjetski poznati komunikacijski stručnjaci poput Zehre Gungor, predsjednice Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2014. godinu (IPRA), Alessandra Butticea, savjetnika za borbu protiv prijevara i sigurnost u Europskoj komisiji, Alexa Aikena, izvršnog direktor za komunikaciju u Vladi Ujedinjenog Kraljevstva te mnogi drugi profesionalci iz svijeta i regije.

Jedinstvena pretprijavna cijena iznosi 525 eura + PDV i ponuda traje još tri dana, do 18. siječnja. Ukoliko se za sudjelovanje na konferenciji prijavite u razdoblju od 18. siječnja do 15. veljače, cijena kotizacije iznosi 555 eura + PDV, dok će cijena kotizacije od 15. veljače do početka konferencije iznositi 595 eura + PDV. Valja napomenuti kako bi sudionici za sličnu konferenciju, s jednako kvalitetnim predavačima, u nekoj od zapadnih europskih metropola platili i više od 800 eura, bez popratnih troškova poput besplatnog smještaja.

U svakom slučaju, sudjelovanje na ovoj renomiranoj i prvoj regionalnoj konferenciji poslužit će mnogim komunikacijskim profesionalcima, ali i svima ostalima, da steknu jedinstvena znanja iz teorije i prakse odnosa s javnošću i različitih oblika komuniciranja.

Danijel Koletić,
predsjednik Organizacijskog odbora

[google_map width=”600″ height=”300″ latitude=”43.85623″ longitude=”18.40396″ zoom=”13″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]