Drage kolegice i kolege,

s radošću vas obavještavamo da je Organizacijski odbor PRO.PR konferencije produljio rok za prijavu na konferenciju pa svoje sudjelovanje možete prijaviti najkasnije do petka 21.03. do 12:00 sati.

Po cijeni od 595,00 eura + PDV omogućavamo vam sudjelovanje na predavanjima renomiranih stručnjaka poput Alessandra Butticéa, glasnogovornika Uprave za industriju Europske komisije, Alexa Aikena, izvršnog direktora za komunikaciju Vlade Velike Britanije, Patrizie Rutigliano, predsjednice talijanskog udruženja za odnose s javnošću i direktorice korporativnih komunikacija talijanske naftne kompanije SNAM, dr.sc. Zehre Gϋngör, predsjednice Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2014., Mehmeta Ali Özkana, direktora najveće turske agencije za praćenje i analizu medija AjansPress, ali i stručnjaka iz regije poput Igora Štefanca, PR menadžera u IKEI, Miše Lukića, direktora jedne od najvećih srbijanskih agencija za komunikacijski menadžment MMS Communications i Selme Riđanović Kenović, direktorice korporativnih komunikacija u UniCredit banci u Bosni i Hercegovini.

Osim 13 predavanja i tri panel-diskusije, u cijenu je uključeno i sudjelovanje na svečanosti dodjele priznanja PRO.PR Awards, koja će se održati 28.03.2014., a na kojoj će stručnjaci iz regije i svijeta dobiti zaslužena priznanja za svoj doprinos struci odnosa s javnošću.

Među 16 ovogodišnjih dobitnika PRO.PR Awards priznanja su i Anja Linić (Agrokor), Sandro Baričević (Coca-Cola), Žana Ranković (Sava osiguranje), Jovanka Radović (Crnogorski telekom), Maja Šotra (Philip Morris), Andrey Barannikov (SPN Communications Rusija), Betûl Mardin, George Ellis Ruano (Gellis, Belgija) i drugi.

Uz edukativni sadržaj, u cijenu je uključen i smještaj u udobnom hotelu Hollywood te svi obroci, a u trenucima između predavanja, možete se opustiti u hotelskom wellness centru, fitness centru, bazenu ili rekreativnom centru.

Postanite dio odabranog društva PRO.PR konferencije,
prijavite se za 12. PRO. PR u Sarajevu!

Program preuzmite OVDJE 

Prijaviti se možete OVDJE

FACEBOOK – PRO.PR

[google_map width=”600″ height=”300″ latitude=”43.85623″ longitude=”18.40396″ zoom=”16″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]