Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizira 7. i 8. studenog u Zvezdara Teatru u Beogradu, šestu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”. Cilj ovogodišnje konferencije PRilika je da ponudi odgovore na važna pitanja iz struke, kako se uspješno suočiti s promjenama i ići u korak s trendovima.

“Uspješne kompanije vode računa o komunikaciji i to rade bez izuzetka, posebno dokazujući stratešku važnost funkcije odnosa s javnošću. PRilika je međunarodna konferencija koja svake godine u Srbiji okuplja upravo takve organizacije, koje primjenjuju najviše standarde u komunikacijama i teže kontinuiranom napretku u poslovanju. Iz godine u godinu zadatak Programskog odbora PRilike je sve teži, jer su zapravo i naši stručnjaci za odnose s javnošću sve bolji, a njihovi su standardi sve viši. Zato, s velikim ponosom, mogu reći da je dolazak najavljenih predavača izuzetan uspjeh. Mislim da smo osigurali kvalitetnu priliku za dijalog i istraživanje očekivanja, trendova i izazova koji će zaokupljati PRofesionalce, iz različitih industrija, u sljedećem razdoblju”, rekla je Tamara Bekčić, koordinator Programskog odbora konferencije PRilika 2014.

Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Europe, Srbije i regije, a između ostalih i tri vodeća međunarodna komunikacijska stručnjaka – Jeremya Galbraitha, globalnog direktora za strateško komuniciranje i generalnog direktora Burson-Marsteller mreže za Europu, Bliski Istok i Afriku; Paula Holmesa, osnivača i CEO, Holmes Report & SABRE awards, kao i Donalda Stila, međunarodnog stručnjaka za krizne komunikacije i bivšeg glavnog savjetnika za komunikacije u BBC-u.

Pored njih, na PRilici će sudionici moći čuti i neke od uspješnih regionalnih i domaćih stručnjaka u području komunikacija poput Damira Juga, dekana Edward Bernays škole za komunikacijski menadžment iz Hrvatske i Miše Lukića, predsjednika Upravnog odbora Publicis Group Serbia.

Na ovogodišnjoj konferenciji, pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni“, predviđeno je da se održe i studije slučaja kompanija NIS, Telenor, Philip Morris i IKEA, dvije panel diskusije, kao i prezentacija rezultata istraživanja European Communications Monitor 2014 za Srbiju.

Sad već tradicionalno, Društvo Srbije za odnose s javnošću će treći put za redom, u okviru godišnje konferencije PRilika 2014, organizirati i nacionalno studentsko natjecanje iz područja odnosa s javnošću. Na natjecanje studenata PRilika 2014 prijavilo se 45 ekipa odnosno 160 studenata iz ukupno 17 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Srbiji. Cilj natjecanja je da ponudi mogućnost zainteresiranim studentima da, kroz rješavanje studije slučaja, prodube svoja znanja, praktično ih primjene i testiraju kroz kreativno rješavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova u području komunikacija i odnosa s javnošću.

Više informacija o konferenciji i predavačima pronađite na stranici DSOJ.

ZA-FB-21